HomeBuddy is een trotse finalist van de NVM Innovation Challenge 2021!

Homebuddy

Homebuddy is de tool voor iedere makelaar

Homebuddy is een gebruiksvriendelijke applicatie die de makelaar in staat stelt om de consument te ondersteunen op het gebied van alle woonvoorzieningen.

Homebuddy app

Hoe werkt het?

Direct aan de slag in 5 simpele stappen

Stap 1

Maak je organisatie aan.

Vul je bedrijfsgegevens verder aan en kies het pakket wat past bij jouw organisatie. Je kan starten op NO CURE - NO PAY basis of je kiest een abonnement.

Stap 2

Maak vestigingen en gebruikers aan.

Maak eerst een of meerder vestigingen aan. Koppel hierna je gebruikers aan een of meerdere vestigingen. Zo behoud je het overzicht per vestiging en per gebruiker op basis van afgesloten leads.

Stap 2

Stap 3

Maak eigen leveranciers aan.

Voeg zelf service partners toe waar je als makelaar graag mee samenwerkt. Bijvoorbeeld "local heroes" als de plaatselijke taxateur, notaris, schildersbedrijf, klusjesman of keukenbedrijf.

Stap 4

Maak woningdossier aan.

Binnen 20 seconden maak je een woningdossier aan. Hierna koppel je de makelaar of binnendienstmedewerker aan het dossier. Dit zorgt voor overzicht en je weet direct het aanspreekpunt voor het desbetreffende woningdossier.

Stap 4

Stap 5

Start met het bieden van extra service en gemak.

Als makelaar regel je binnen een paar klikken alle woonvoorzieningen voor jouw klant. Verbeter je klantervaring en promoot jouw lokale partners.

Wil jij ook aan de slag met Homebuddy?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op!