HomeBuddy is een trotse finalist van de NVM Innovation Challenge 2021!

Homebuddy

Homebuddy “service” alert: Kemkens nieuwe partner van Homebuddy

Het beste installatiebedrijf van Nederland is servicepartner bij Homebuddy. 

Kemkens is al opgericht in 1857. Initieel was de bedrijfsvoering echter wat anders dan nu. Zo wordt in 1919 bijvoorbeeld een octrooi voor een aardappelrooimachine verkregen en in 1922 verkoopt men zelfs fietsen mét gratis rijlessen! In 1952 wordt een nieuwe volledig elektrisch gedreven smederij geopend. Rond de 60er jaren komen we in een stroomversnelling door de megaorder een groot deel van de Maaskant op het waterleidingnet aan te sluiten. Steeds meer gingen we ons richten op installatietechniek en dienstverlening rond energie en water.

In 1978 start Kemkens de afdeling gasservice. Door de continue groei wordt ons kantoor te klein en in 1982 wordt een locatie van 5.500 m2 in Oss met kantoren, showroom en magazijn betrokken. In 1992 gaat Kemkens zich meer en meer richten op de cv installatie werkzaamheden en het verkopen en verhuren van cv-ketels incl. onderhoud en een jaar later is Kemkens de 1e in Nederland die wordt gecertificeerd als “Waarborg servicebedrijf”.

Sinds 2002 hebben we de nadruk gelegd op de klantenservice door de gehele bedrijfsstructuur effectief in te richten en te ondersteunen met de meest moderne ICT hulpmiddelen. Hiermee kunnen we onze klanten nog beter bedienen, beschikken wij over alle informatie en historie van uw cv-ketel en kunnen wij ervoor