HomeBuddy is een trotse finalist van de NVM Innovation Challenge 2021!

Homebuddy

Alles wat je nodig hebt om lekker te wonen

Wij hebben de beste producten voor jou ingekocht. Hieronder een overzicht van alle partners en woonvoorzieningen.

Contract high five

De beste deals

Aankoop- Verkoopvoorzieningen

NWWI Taxaties

De Taxatiebond is in 2020 als onafhankelijk taxatiebureau opgericht. Gestart vanuit een klein kantoor zijn we uitgegroeid naar een landelijk opererende organisatie met meer dan 150 taxateurs.

Bouwkundige Keuringen

Een aankoopkeuring is een onafhankelijke, visuele keuring van een woning dat u op het oog hebt. Met de keuring van Bouwinspecteurs Nederland krijgt u inzicht in de bouwtechnische staat van het pand.

Energielabels

De Energielabelbond is in 2020 als onafhankelijk energielabel bureau opgericht. Gestart vanuit een klein kantoor zijn we uitgegroeid naar een landelijk opererende organisatie met meer dan 150 energielabeladvsieurs.

Nationale Notaris

Nationale Notaris is een landelijk netwerk van notariskantoren met meer dan 50 notarissen in heel Nederland. Een organisatie die het verkrijgen van notariële producten zo makkelijk mogelijk wil maken.

De beste deals

Verhuisvoorzieningen

Verhuisbedrijf

Top Movers bestaat uit een samenwerkingsverband van erkende professionele Nederlandse verhuisfirma’s. De beste Nederlandse verhuisbedrijven bundelden hun krachten om particulieren te helpen bij verhuizingen.

Stroom en Gas

Bij Essent zit je goed met een scherp energiecontract en belonen we je als vaste klant met Thuisvoordeel. Maar wist je dat we ook je huis energiezuiniger maken? Dat regelen onze top regionale servicepartners.

TV & Internet

De juiste tv en/of internetleverancier kiezen kan moeilijk zijn. Wij maken een vergelijking van de beschikbare snelheden van verschillende aanbieders en helpen je bij het maken van de juiste keuze! Puur gemak en snel geregeld.

TV & Internet 2

De juiste tv en/of internetleverancier kiezen kan moeilijk zijn. Wij maken een vergelijking van de beschikbare snelheden van verschillende aanbieders en helpen je bij het maken van de juiste keuze! Puur gemak en snel geregeld.

Isolatie

Nu uw huis isoleren? Bij Nederland Isoleert is de isolatie van uw huis in een handomdraai geregeld en van a tot z verzorgd. Onze expert komt bij u langs voor het beste isolatie advies en berekent op basis van uw woonsituatie de hoogte van eventuele subsidies.

Zonnepanelen

Bij Zelfstroom krijg je zonnepanelen voor een vast bedrag per maand. Doordat je zelf stroom opwekt dalen je maandlasten direct. Dit scheelt tot wel € 504 per jaar*. Wij adviseren je graag.

CV Installatie & Onderhoud

Op zoek naar een nieuwe ketel, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren jou graag bij de keuze voor een ketel en of kopen of huren de meest interessante optie voor jou is. Altijd een objectief advies.

Airco & Onderhoud

Is het in de zomer erg warm en benauwd in jouw huis? Dan is een airco de oplossing. De airco zorgt voor een koel en aangenaam binnenklimaat. Wij adviseren je graag geheel vrijblijvend welke airco het beste past.

Ventilatie & Onderhoud

Het is van belang dat het ventilatiesysteem regelmatig wordt gereinigd om vocht en schimmel te voorkomen. Wilt u er zeker van zijn dat in uw huis de geventileerde lucht schoon en gezond is, laat dan uw ventilatiesysteem reinigen.

Warmtepompen

Een warmtepomp verwarmt jouw huis en tapwater op een energiezuinige manier, jouw CO2 uitstoot wordt lager en met een warmtepomp bent u voorbereid op de toekomst omdat je minder of zelfs geen gas nodig hebt!

Keukens & Badkamers

Onze winkels zijn open voor inspiratie én advies. Wil je verzekerd zijn van advies én een ontwerp op maat door een gespecialiseerde adviseur, vragen we je nog steeds een afspraak te maken. Natuurlijk blijven we ook advies aan huis geven.

Water

Wij regelen eenvoudig en kosteloos dat je nieuwe woning is aangesloten op het waternet bij o.a. Brabant water, Waternet, evidens, Delta, Dunia, PWM, WML water, waterbedrijf Groningen, WMD water, oasen drinkwater.

Wil jij vrijblijvend een informatiegesprek?